Laboratoriokuljetukset luotettavasti Helsingissä ja Turussa sekä muualla Suomessa

Yhteystiedot

LabLance Oy on laboratoriokuljetusten luotettava ammattilainen. Palvelemme joustavasti Helsingissä ja Turussa sekä muissa kaupungeissa ympäri Suomen. Tarjontaamme kuuluvat myös välinehuollon kuljetukset. Asiakkaitamme ovat muun muassa sairaalat ja yksityiset terveysasemat sekä laboratoriot.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme, ota yhteyttä!

Lämpösäädellyt kuljetukset vahvalla ammattitaidolla

Meillä on laaja osaaminen lämpösäädeltyjen kuljetusten toteuttamisesta. Lämpösäädeltyjä kuljetuksia tarvitaan, kun esimerkiksi lääkkeitä, rokotteita tai lääketieteellisiä näytteitä viedään paikasta toiseen. Lämpösäädellyissä kuljetuksissa ylläpidetään tarvittavaa lämpötilaa koko kuljetuksen ajan. Kaikki kuljettajamme ovat koulutettuja alan asiantuntijoita.

Palvelut saatavilla ympäri vuorokauden

Palvelemme joustavasti 24/7 lyhyelläkin varoitusajalla. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme osaavaa ja luotettavaa palvelua. Meiltä hoituvat niin lyhyen kuin pitkänkin matkan kuljetukset. Räätälöimme palvelumme joustavasti jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun tarvitset vastuullisesti toteutettuja laboratoriokuljetuksia Helsingissä, Turussa tai muissa kaupungeissa ympäri Suomen, ota meihin yhteyttä. Voit lähettää meille tarjouspyynnön sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme, kerromme niistä mielellämme. Saat meiltä tasokkaat kuljetuspalvelut aina kilpailukykyiseen hintaan.

Katso yhteystietomme