Terveydenhuollon logistiikkapalvelut Helsingissä ja Turussa sekä muualla Suomessa

Yhteystiedot

LabLance Oy:n erikoisalaa ovat terveydenhuollon logistiikkapalvelut. Palvelemme sairaaloita, yksityisiä terveysasemia ja laboratorioita Helsingissä, Turussa sekä muissa kaupungeissa ympäri Suomen.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Terveydenhuollon logistiikkapalvelut vuosien kokemuksella

LabLance Oy palvelee vankalla kokemuksella Suomen suurimpia terveysalan toimijoita. Tarjoamme asiakkaillemme aina täsmällistä ja osaavaa palvelua. Pidämme tarkasti kiinni sovituista aikatauluista ja teemme työmme huolellisesti. 

Kaikissa kuljetuksissa noudatamme terveydenhuoltoalan tukkukauppojen kuljetus- ja turvallisuusohjeita sekä viranomaisten GDP-ohjeita. Kaikki kuljettajamme on koulutettu tukkukauppojen vaatiman koulutuksen
mukaisesti, ja tietoja päivitetään säännöllisesti.

Terveydenhuollon logistiikkapalvelut luotettavasti

Olemme terveydenhuollon logistiikkapalvelujen erikoisasiantuntijoita ja luotettavia ammattilaisia. Lämpösäädellyt kuljetukset mahdollistavat muun muassa lääkkeiden, rokotteiden ja lääketieteellisten näytteiden vastuullisen kuljettamisen. Digitaalisen lämpötilaseurannan avulla lämpötilaa voidaan seurata niin reaaliajassa kuin jälkikäteenkin.

Lue lisää näytekuljetuksista

Pyydä tarjous tarvitsemastasi palvelusta

Voit lähettää tarjouspyynnön terveydenhuollon logistiikkapalveluista sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme tiedusteluihin aina mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä